Tudu triatlonil oli kiireim külalisvõistleja Peterburist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Toome.
Relika Toome. Foto: Jüri Suurkivi

Läinud laupäeval asusid 53 vaprat triatlonisõpra Tudu järve ääres starti, et selgitada paremad 22.  Tudu triatlonil.


Raja, kus esmalt tuli ujuda üle Tudu järve (1 km), seejärel joosta poolteist kilomeetrit laukalise raba serva pidi ratasteni, et läbida rattasadulas 17 km pikkune lõik, ning kõige lõpuks joosta viis kilomeetrit mööda maanteed, suutis lõpetada poolsada sportlast.

Esimesena ületas lõpujoone uhkes üksinduses külalisvõistleja Jevgeni Vassiljev Venemaalt Peterburist, tema võiduajaks märgiti 1 tund 14 minutit ja 47 sekundit. Teise koha sai Lääne-Viru veteransportlane Meelis Veilberg ajaga 1.16,08, kolmas oli pikamaasuusatajana tuntud Tamsalu mees Ulvar Pavlov (aeg 1.17,43).

Üldarvestuses üheksandana Tudu mõisaparki finišisse jõudnud nooruke rakverlanna Relika Toome (pildil) tuli esikohale naiste konkurentsis, tema võiduajaks jäi 1.24,12.

Teise koha sai ajaga 1.28,05 Rita Toome, kolmas oli täpselt sama ajaga Rakvere võistleja Lea Kivioja. Üldarvestuses olid nad 15. ja 16. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles