Rain Veideman toetab andekat lauatennisemängijat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman ja Adelina Zulfukarova.
Rain Veideman ja Adelina Zulfukarova. Foto: Erakogu

Rakvere spordiklubi Pinx/Rakvere Spordikool 11aastane lauatennisemängija Adelina Zulfukarova sõlmis sponsorlepingu Virumaalt pärit BC Kalev/Cramo korvpalluri Rain Veidemaniga.

Adelinal, kes kuulub Eestis omavanuste tüdrukute paremikku, on oluline osaleda aasta läbi Eestis ja ka väljaspool lauatenniseturniiridel ja treeninglaagrites, et saada võimalikult palju mängukogemust ja püsida enda vanuseklassis Euroopas konkurentsis.

“Oleme Rainiga sõbrad, elame tema tegemistele kaasa ja tema on meie tegemistega kursis. Ta nägi, et teeme kõvasti tööd ja Adelina areneb hästi. Sealt see mõte tuli,” selgitas lauatennisetreener Kristo Kauküla.

“Ma tean Kristot juba ammu ning käime tihedalt läbi. Tean, kuidas nad võistlustel käivad ning et iga summa on neile tähtis. Olen näinud Adelinat mängimas ning näinud, et tal on potentsiaali,” rääkis Rain Veideman.

Lauatenniselootus Adelina Zulfukarova oli uudise üle, et saab veelgi rohkem ja kaugemal võistlemas hakata käima, mõistagi õnnelik. “Rain on väga sõbralik ja tore,” märkis ta.

Rain Veideman toetab Adelina Zulfukarovat iga kuu kindla summaga, aidates neiul osaleda sagedamini lauatennisturniiridel ja treeninglaagrites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles