Ärimehed ja poliitikud mängisid tennist Viru Cupil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europarlamendi saadik Kristiina Ojuland on osalenud Rakveres ja Võsul peetud  harrastajate tenniseturniiril Viru Cup.
Europarlamendi saadik Kristiina Ojuland on osalenud Rakveres ja Võsul peetud harrastajate tenniseturniiril Viru Cup. Foto: Aarne Mäe

Läinud nädalavahetusel peeti viies paarismängu tenniseturniir Viru Cup, kus osalejate hulgas oli tuntud ettevõtjaid ja poliitikuid.


Arvestades rohket osalejate hulka tuli mängud pidada üheaegselt nii Rakvere tenniseklubi väljakutel rahvaaias kui ka Võsu tenniseväljakul.

Meeste arvestuses pälvis pärast rasket lahingut esikoha paar Tiit Raukas - Marko Mäelt, kes alistas finaalis Taavi Kerneri - Üllar Vaseriku. Naiste arvestuses viisid karika koju Marina Hundt - Kristiina Kaljurand, kes alistasid finaalis tugeva paari Kairi Kuuse - Kairi Rätsepa. Kolmandaks tulid vastavalt paar Robert Heman - Toomas Kuum ja Kristiina Ojuland - Kairit Luhakooder.

Peale nende osalesid turniiril veel suurettevõtja Urmas Sõõrumaa, kohaliku võimu esininad Mihkel Juhkami ja Urmas Tamm, muuseumide juht Ants Leemets, looduskaitsja Juhan Telgma ja paljud teised, kokku 27 võistluspaari.

Lisaks sportlikule poolele toimus mõlemal päeval ka mängijate pidu. Reedene üritus viis osalejad Käsmu meremuuseumi, kus üheskoos maitsti kalaroogi ning ilutulestikuga tähistati üheskoos Eesti taasiseseisvumist.

Teisel päeval võõrustas sportlikke külalisi ettevõtja Ülo Ülesoo. Pärast väsitavat võistluspäeva pakkusid kosutust vardasse aetud siga ning spordisõprade meeldiv seltskond.

Turniiri korraldajad eesotsas riigikogu liikme Robert Antropoviga tänavad kõiki osalejaid, partnereid ning head ilma, mis aitasid ürituse taas edukalt ning meeldejäävalt läbi viia.

Arvestades suurt huvi tennise vastu, loodavad korraldajad, et peagi valmib maakonna eri paikades ka uusi väljakuid, sh Rakvere tennisehall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles