Laekveres lõpetavad suve moeetendus ja tulesõu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paintball. Foto on illustreeriv.
Paintball. Foto on illustreeriv. Foto: Ardi Truija

Laekvere pargis ja Moora kruusakarjääris toimub pühapäeval, 29. augustil lõbus suvelõpupidu, kus jagub tegevust kogu perele.

Kell 17 algavad Moora kruusaaugus paintpalli mängud noortele. Osavõtuks tuleb 27. augustil kella 12-14 eelregistreeruda Laekvere noortetoas.

Kaks tundi hiljem oodatakse rahvast Laekvere parki, kus toimuvad lõbusad mängud lastele, kontserdiga esineb Elmari raadiost tuntud Raen Väikene ning Torma kooli õpilased tutvustavad moeetendusel noorte disainerite loomingut.

Õhtu tõmbenumbriks peaks saama kell 21.45 algav tuletantsusõu stuudio Flameos tantsijate esituses. Õhtu lõpeb välidiskoga.

Kui pühapäeva õhtul valab kõvasti vihma, toimub paintball karjääris ning moeetendus ja disko Laekvere rahva majas, ülejäänud tegevused jäävad ära. Üritus on tasuta.

Laekvere rahva maja juhataja Õilme Lainesaar ütles, et üritusega tahetakse noorte jaoks koolivaheaja lõpp meeldejäävaks muuta.

“Otsustasime, et kui juba neile peo teeme, siis oleks tore pakkuda midagi kõigile, et üritusest saaks osa terve pere,” lisas Lainesaar. Lainesaare sõnul ei ole näiteks välidiskot Laekveres varem korraldatud ja on huvitav teada, kuidas see vastu võetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles