Sõmeru perearstikeskus kuulub parimate sekka

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Perearstide Selts (EPS) valis perearstipraksiste kvaliteedijuhise alusel välja 18 parimat perearstipraksist, peamiselt Tallinna ja Tartu perearstikeskuste kõrval tunnustatakse ka osaühingut Sõmeru Perearst.


Parimate valimisel võetakse arvesse näiteks perearstikeskuse töökorraldust, arstiabi kättesaadavust, ravi kvaliteeti, sealhulgas haiguste ennetamist, arstiabi järjepidevust ning koostööd patsientidega.

Parima praksise auhind antakse üle neljapäevast laupäevani Tartus toimuval EPSi aastakonverentsil.

EPSi juhatuse esimehe ning Tartu ülikooli peremeditsiini professori Ruth Kalda sõnul soovitakse kvaliteediauhinnaga tunnustada perearstikeskuseid, mis võivad olla eeskujuks kõikidele perearstidele oma patsiendikesksuse, töö hea organiseerimise ja tegevuse läbimõeldusega.

Valik tehti nende perearstikeskuste hulgast, kes omal soovil enda andmed esitasid ja nende alusel kõrgeima punktisumma said. Kalda kinnitas, et valikut teha oli raske, kuna hästi töötavaid keskuseid on väga palju.

“Selleks, et perearstikeskus saaks pakkuda parimat võimalikku abi oma patsientidele, on vaja investeerida palju ressurssi: raha, aega, pühendumust ja paljude osaliste koostööd,“ ütles Ruth Kalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles