Tarvas alistas Kouvola meeskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman
Rain Veideman Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas võõrustas täna Soome eelmise aasta pronksmeeskonda Kouvolan Kouvot. Pärast kaotusseisus lõppenud avapoolaega pani Tarvas oma paremuse maksma teisel poolajal ja võitis mängu 88:75.

Ligikaudu poole tuhande pealtvaataja ees peetud mängu avaveerandaeg lõppes Tarva ühepunktilises kaotusseisus 15:16. Poolajavileks olid külalised suurendanud vahe kuuele punktile seisul 31:37.

Teisel poolajal, kui mõlema meeskonna eest said mängu ka vahetusmehed, pani Tarvas kolmandal veerandajal teise käigu sisse ja võitis selle 30:16 ning viimasele veerandajale mindi vastu seisul 61:53. Viimasel neljandikul hoidis Tarvas eduseisu ja võitis lõpuks nii mõnegi kena pealtpaneku ja söödu pakkunud mängu tulemusega 88:75.

Tarva eest säras koondisemees Rain Veideman 22 punkti ja kolme lauapalliga. Neli kaugviset tabanud Kristo Saage lisas 20 punkti, seitse korvisöötu ja viis vaheltlõiget.

Viljar Veski ja Brett McGee viskasid võrdselt 13 punkti, McGeele ka kaheksa lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles