Riigikogu valimised: Memmede kootud villastes sokkides NATO sõduritest ja ülepakkumisest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liit.
Isamaa ja Res Publica Liit. Foto: Internet

Kõigepealt meist, kes me Lääne-Virumaal sinu mandaati taotleme. Meid on seitse, aga rohkem meid olla ei saagi, sest Eestimaa väikseimas valimisringkonnas nr 6 on viis mandaati ja seaduse kohaselt võib kandidaate olla kahe võrra rohkem kui ringkonnas mandaate. Meie nimekirjas kandideerivad inimesed on kõik praktiseerivad läänevirulased, kes oma elu- ja töökogemuse ning haridustasemega kvalifitseeruvad riigikogusse. Võin seda oma tänaseks juba pikaajalise kogemuse põhjal kinnitada.

Meie hulgas on riigikogu liige, linnapea, haigla juht, kaks koolijuhti, ettevõtte juht, teoloog-kirikuvalitsuse liige, on teaduste doktor ja magistreid. Loetelu eks- tiitlitega jätame ära, sest see läheks pikaks, oleme ju praegugi kõik keegi! Meil on olemas arusaam Eesti elust tema kõikides tahkudes. Meile pole vaja korraldada kursust “Kuidas toimib riik?”. Ja loomulikult sõltumata sellest, kuidas me valimisnimekirjas enne valimisi paigutume, osutub valituks ikka kandidaat, kel enim hääli valimiste õhtul, 1. märtsil. Kuigi olen esinumber ja peaks Raja Teele moodi ütlema, et kõigepealt soovitan iseennast, siis Einarile, Mihklile, Hellele, Ainile, Hannesele ja Taunole antud hääled lähevad kõik asja ette! Jutt lihtne: valid Lääne-Virumaal IRLi kandidaadi ja sa ei eksi! Saad tegusa inimese, mitte nohiku, ning saadikuks muidugi inimese, kes on iga päev maakonnaga seotud.

Isamaa ja Res Publica Liidust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles