Tennisistide õuehooaeg lõppes ööturniiriga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merje Tamm.
Merje Tamm. Foto: Arvet Mägi

Rakvere Tenniseklubi lõpetas oma välishooaja rahvaaia tennisestaadionil  traditsiooniks kujunenud paarismängu ööturniiriga, neli tundi kestnud võistluse viimased mängud peeti prožektoritulede valgel.


Ööturniirist võttis osa üheksa paari, paarilised loositi põhimõttel, et tugevam mängib nõrgemaga koos ning tavapäraste settide asemel mängiti kiire lõppmäng.

Turniiri võitjateks tulid Sten Lume ja Rita Tuus, võites finaalis väga tublilt esinenud naispaari Merje Tamm - Triinu Meriloo tulemusega 9:11, 7:4, 7:3. Kolmanda koha  said Indrek Ülesoo ja Karmo Aros, kes alistasid tulemusega 4:7, 7:2, 7:4 duo Tiit Moik - Leho Aros.

Tenniseklubi presidendi Aare Kongi sõnul on kõik kalenderplaanis kavandatud välisvõistlused nüüd peetud. “Kindlasti on tennisiste, kes hingavad kergendatult, et saab enne sisehooaja algust pisut hinge tõmmata, samas on küllalt ehk neid kohalikke aktiivseid tennisehuvilisi, kel hinges mõningane tühjusetunne,” märkis Kongi.

Neile, kes sel hilissuvel veel võistelda ihkavad, soovitab Aare Kongi osaleda laupäeval, 11. septembril Mõedaku spordibaasi külje all paikneva Samblamäe turismitalu korraldataval segapaarismängu turniiril. Infot selle võistluse kohta saab ka Rakvere tenniseklubi kodulehelt aadressil www.rakveretennis.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles