Väidetav maksuvõlg peatas Võsu sadama ehituse

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel läks sadamaehitus suure hooga lahti ja näis, et kulgeb edukalt, kuid nüüd on töö tellija ja ehitaja vaheliste arusaamatuste tõttu ehitus seiskunud.
Sügisel läks sadamaehitus suure hooga lahti ja näis, et kulgeb edukalt, kuid nüüd on töö tellija ja ehitaja vaheliste arusaamatuste tõttu ehitus seiskunud. Foto: Avo Seidelberg

Võsu sadamat ehitava Monoliit OÜ projektijuhi Jaak Reinmetsa ringlema läinud kirjast selgub, et Vihula vallavalitsus on ehitajale justkui võlgu ning omavalitsus eeldab töid, mis ehitajaga sõlmitud lepingus ei kajastu.

OÜ Monoliit projektijuht Jaak Reinmets kirjutas Võsu sadama probleemidest Käsmu muuseumi direktorile ja Vihula vallavolikogu liikmele Aarne Vaigule, soovides kokkusaamist volikogu liikmetega.

Kirjast nähtub, et Vihula vallavalitsus on Monoliit OÜ-le eelmise aasta augustikuus tehtud tööde eest jätnud maksmata 186 031 eurot. Sellest ajast ootab ehitaja vastust ka küsimusele, kas vallavalitsus tellib lisatöid, mis esialgu ehitustöödest ära jäeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles