Sotsiaaldemokraatide liidrid väitlevad laupäeval Rakveres

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval peavad Rakveres oma üldkogu Lääne-Virumaa sotsiaaldemokraadid, kelle ees väitlevad Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimeheks kandideerivad riigikogu väliskomisjoni esimees Sven Mikser, erakonna aseesimees Indrek Saar ning juhatuse liige Marianne Mikko.


Kõigile huvilistele avatud sotsiaaldemokraatide liidrite debatt algab 25. septembril kell 10 Lääne-Virumaa keskraamatukogus aadressil Lai tänav 7.

Pärast esimehe kandidaatide arutelu keskendub üldkogu valmivale Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimisprogrammile.

Debatti modereerib Rakvere sotsiaaldemokraatide esimees Rannar Vassiljev ja programmi arutelu juhib Riigikogu kultuurikomisjoni esimees Peeter Kreitzberg.

Enne Lääne-Viru piirkonna üldkogu on sotsiaaldemokraadid oma telgiga kella 8-10ni väljas Rakvere turul, kus linlased saavad Mikseri, Saare ja Mikkoga kohtuda ning vastata erakonna küsitlusele.

Sotsiaaldemokraatide kohalikud üldkoosolekud toimuvad kõigis maakondades enne 16. oktoobri üldkogu, kus valitakse erakonnale uued juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles