Lääne-Virumaal registreeriti üle saja talgu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeme ära talgud.
Teeme ära talgud. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna keskpäevase seisuga oli „Teeme ära!” kodulehe andmetel registreeritud 102 talgut, kuhu on end kirja pannud 1255 talgulist.

Üle Eesti toimub homse „Teeme ära!” talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist.

Need, kes on talgutele registreerumise jätnud viimasele minutile, saavad end täna õhtuni kirja panna aadressil www.teemeara.ee või valida talguveebist endale sobiva talgu ja homme lihtsalt kohale minna.

Talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liikme Tarmo Tüüri sõnul on tänavused talguettevalmistused sujunud hästi ning talgupäeva õnnestumist ei takista isegi jahe või vihmane ilm. „Tänavune talguhoog paistab olevat suur – talguveebi aina lisandub osaleda plaanivaid talgulisi. Ka tuul ega vihm ei ole tõelisi talguhunte kunagi kohutanud, sest talgutöö tegemiseks on jahedam ilm isegi parem kui leitsak,“ lausus Tüür.

Ta soovitas talgudele tulijatel mitu kihti riideid selga panna ning midagi vihma vastu kaasa võtta, samuti teha termosesse soe jook, laadida kodus ära telefon, pista taskusse talguhundi pass ning jõuda õigeks ajaks talgupaika.

Üle-eestiline talgupäev toimub tänavu kaheksandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles