Rahvaliidu juhatus nõuab Aare lahkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut ja erakonna esimees Juhan Aare.
Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut ja erakonna esimees Juhan Aare. Foto: Artur Sadovski

Rahvaliidu juhatus soovib selleks reedeks saada erakonna esimehelt Juhan Aarelt tagasiastumisavaldust, vastasel korral avaldatakse Aarele umbusaldust.

Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut ütles Postimees.ee’le, et Juhan Aare on juhatuse hinnangul segi ajanud erakonna ja oma isikliku rahakoti ning mees pole suutnud niivõrd suurt organisatsiooni juhtida.

«Me vajame täna suhteliselt head juhti, kes oskaks meeskonnatööd teha ja meeskonda juhtida,» selgitas Vitsut. «Päris kindlasti pole Aarel täna neid omadusi. Meil pole aga aega sussitada, vajame korraliseks kongressiks esimeest.»

Rahvaliidu esimees Juhan Aare ütles Postimees.ee’le, et ta ei võta juhatuse süüdistusi omaks ning ei oska nende avaldust kuidagi kommenteerida.

«Eks me saame kokku, kuid mul pole plaane tagasi astuda,» sõnas ta. «Mina tegelen erakonna arendamisega ja selle töö tegemine ei saa põhjuseks olla.»

Vitsuti sõnul kavatseb erakond nüüd leida noore ja võimeka juhi.

«Me ei otsi kogenud hunti, uut Savisaart ja Ansipit leida pole võimalik,» sõnas tal «Uus põlvkond peab praegu peale tulema.»

Kui Aare reedeks ise tagasi ei astu, avaldatakse talle umbusaldust, mis tähendab, et erakonna esimees on automaatselt tagandatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles