Kämpingumajasid ja loomi ootab kolimine üle aru Ülearule

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaili Allmägi kevadel ilmale tulnud varsa ja tema emaga Ülearu koplis, kuhu sügisel kolivad ka ülejäänud hobused.
Kaili Allmägi kevadel ilmale tulnud varsa ja tema emaga Ülearu koplis, kuhu sügisel kolivad ka ülejäänud hobused. Foto: Marianne Loorents

Auto pole saanud veel Paunapõllu maadel peatudagi, kui meie suunas lidub lustlik Lotte, koeratüdruk muidugi, Jack Russelli terjeri geenidega, endal hambus kollast karva plastämbrikaas. “Ärge temalt seda ära võtke!” instrueerib perenaine Kaili Allmägi.

Lotte on tema mullune sünnipäevakink, tegelikult võiks väita ka vastupidist – Kaili pere on sulaselge kingitus koerale, kes elab nüüd lõpuks oma õnnelikku koeraelu. Nimelt võeti Lotte kutsikana ühte Pärnumaa perre laste rõõmuks, aga õige ruttu avastati, et rahutu loomuga energiline pitsu pole siiski muusikalist, multifilmist ega raamatust ning nende sekka siiski ei sobi.

Ta “kujundas” omaniku kodu oma maitse järgi ümber, nõudis ohjeldamatult tähelepanu ja vajas suurt liikumisruumi, aga mõlemat paraku nappis. Kaili sai looma lõpuks sõbrannalt, kes luges peale sõnad, et närvilisel loomal peab olema kindlasti suukorv, sest muidu teeb ta pööraseid asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles