Kinnipeetav Mikk Seger läks vangla vastu kohtusse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: Ants Liigus

Kolme noormehe surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamise eest pikaks ajaks vangistatud Mikk Seger vaidlustas Tartu halduskohtus vangla sisekorraeeskirjade rikkumise eest saadud noomituse.

Seger (24) tahab kohtult Murru vangla käskkirja tühistamist, milles talle tehakse noomitus vanglatelefoni kasutamise eest selleks mitte ette nähtud ajal, teatab ERR Uudised.

Kohus mõistis Segeri ränga liiklusõnnetuse põhjustamise eest seitsmeks aastaks ja kuueks kuuks vangi ning ta asus karistust kandma mullu novembris.

Süüdistuse järgi kihutas 2,34-promillises alkoholijoobes Seger 2006. aasta 13. augusti õhtul Hondaga Pärnu poolt Rakvere suunas ning põrkas Vändra lähedal kokku Chrysler Visioniga, milles sõitnud 17-aastane Tauri, 22-aastane Siim ja 24-aastane Raino hukkusid.

Seger jäi purjuspäi autoroolis politseile vahele ka 2005. aasta 11. detsembril kell 23.30 Tartus Väike-Tähe tänaval ning ka korduvalt varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles