Valitakse aasta koerasõbralikumat tegu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

“Aasta kõige koerasõbralikum tegu“ on tiitel, mis omistatakse isikule või isikutele, kes on oma tegevusega andnud viimasel aastal märkimisväärse panuse Eesti koerapidamiskultuuri ja heade koerapidamistavade edendamisse ning koduta loomade probleemi teadvustamisse ja leevendamisse.

Sel aastal valis žürii lõpphääletusele järgmised kandidaadid:

Sven Soomuste, kelle kiire tegutsemine päästis Pärnus autolt löögi saanud koera elu ning viis kodust ära jooksnud looma taas peremehega kokku.

Raadio Elmar, mille eetris kõlab iga päev üks tasuta kuulutus Varjupaikade MTÜ Pärnu, Viljandi, Võru, Virumaa või Valga varjupaikadesse sattunud kodu otsiva looma tarbeks, on ligi kaks korda suurendanud inimeste huvi võtta omale lemmik varjupaigast.

Viljandist pärit muusik Myrakas kodanikunimega Üllar Priks, kes kirjutas varjupaikade aitamiseks loo „Koeraelu“, mille kogu autorikaitsest saadav tulu läheb viite varjupaika koondava Varjupaikade MTÜ kodutute loomade heaks.

Lõpphääletusele pääsenud kandidaatide vahel toimub rahvahääletus aadressil www.bigmatchshow.ee ajavahemikus 4.-11. oktoober.

Konkursi “Aasta kõige koerasõbralikum tegu” algatajad ja läbiviijad on MTÜ Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles