Epp Mäe: “Kripeldama ei jää midagi”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Meelis Meilbaum

Peaaegu üleöö kerkis 2016. aasta Rio de Janeiro suveolümpia Eesti suurimaks naislootuseks vabamaadleja Epp Mäe. Rakveres sündinud ja Tudus üles kasvanud 23aastane naine üllatas eelmisel nädalal avalikkust Las Vegases peetud maailmameistrivõistluste pronksmedaliga. Sada protsenti spordile pühenduv Mäe ütleb, et saab olmemuredele mõtlemata maadlusele keskenduda. Alaliidu ja heade toetajate kaasabil on Mäel võimalik Soomes tasemel treeningurühmas rassida. Pisut ootamatult õlgadele kerkinud pingekoorma laseb ta tugeva isiksusena sujuvalt mööda selga alla veereda.

Kujutan ette, et medalipidu Las Vegases oli vägev. Linn ju põhimõtteliselt ööklubidest ja kasiinodest koosnebki. Mis mulje lõbujanulistele inimestele mõeldud linn tillukesest ja rahulikust Tudust pärit naisele jättis?

Mind need kasiinod ja ööklubid ei köida. Hotellis, kus võistlejad elasid, oli alumisel korrusel kasiino, kust levis suitsuhais. Nii enne kui pärast võistlust proovisin seal viibida võimalikult vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles