Pungipuldist poistekoori

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hääleproovijärg on jõudnud Rakvere gümnaasiumi väikeste laulumeeste kätte. Edmar Tuul uurib poistelt, kas neile ikka meeldib laulda, missugust muusikat keegi kuulab ja kes on lemmiklaulja.
Hääleproovijärg on jõudnud Rakvere gümnaasiumi väikeste laulumeeste kätte. Edmar Tuul uurib poistelt, kas neile ikka meeldib laulda, missugust muusikat keegi kuulab ja kes on lemmiklaulja. Foto: Meelis Meilbaum

“Oi-oi-oi-oi-oi!” Akord. “Jaa-jaa-jaa-jaa-jaa!” Lauluiil lendab läbi saali. Virumaa Poistekooris puhub uus tuul. Täpsemalt Edmar Tuul. Dirigent, keda mäletame punklaulupeolt.

Virumaa Poistekoori verivärske dirigent Edmar Tuul on koolituuril, et kuulata oma kõrvaga virulastest laulupoisse ja kutsuda hästi viisi veeretavad (väike)mehed veerandsajandile lähenevasse koori.

Kuni Haljala väikemehed end koguvad, lennutab Edmar Tuul klaverilt kerge meloodia. “Poisid, tuleme siiapoole. Ma ei löö ega hammusta!” lubab soojade lõbusate silmadega koorijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles