Viru malev võtab väljaõppeaasta kokku lahinglaskmistega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viru malev

Kaitseliidu Viru malev viib 30. oktoobril kaitseväe keskpolügoonil läbi lahinglaskmised, millega võetakse kokku väljaõppeaasta rünnakuharjutused.


Praktiline harjutus rühm rünnakul lahinglaskmised on väljaõppeaastat läbiv rünnakuharjutuste kokkuvõte, kus osaleb lisaks Viru maleva lahingukompaniile ja võitlusgrupile ka Alutaguse maleva tankitõrje kahurirühm, kelle ülesanne on viia läbi oma üksuse praktilised laskeharjutused.

Viru maleva väljaõppeülema ütlusel on tegu maleva väljaõppeaastal läbiva rünnakuharjutuste teema kokkuvõttega, mis ei ole kontrollharjutus.

"Põhiliselt on see laskeharjutus eelnevalt õpitu praktiline osa õppeprotsessis, tegemist ei ole kontrollharjutusega," rääkis leitnant Erik Sild.

Põhilahinguliikidest olid Viru maleva eelmise aasta väljaõppharjutused seotud erinevate kaitselahingu elementidega. Sel väljaõppeaastal keskendutakse pealetungilahingu tähtsaimale osale - rünnakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles