Lumesadu muutis sõiduolud raskemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu raskendab liiklemist.
Lumesadu raskendab liiklemist. Foto: SCANPIX

Maanteeameti andmetel hakkas öösel Kagu-ja Lõuna-Eestis sadama lund ning sadu on levinud ja levimas Põhja-Eesti suunas, mistõttu on sõiduolud muutunud raskemaks.

Varahommikul enne kella 6 olid põhi- ja suuremad tugimaanteed Harju, Hiiu ja osaliselt Lääne ning Lääne- ja Ida-Viru maakonnas niisked või kuivad, teistes maakondades lumised ja lörtsised, kohati oli teedel jäidet.

Nähtavus oli sajus piiratud ning teepinna temperatuurid vahemikus 0 kuni -2 kraadi. Paiguti häiris liiklust tugev tuul.

Jätkuvad teetööd Tallinn-Saku-Laagri maantee 4,1 km pikkusel teelõigul Tallinna  ja Saku  vahel. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Tallinn-Saku maantee remondi ajal, orienteeruvalt kuni 26. novembrini reguleerib Tallinna ringteel Jälgimäe ristmikul (s.o. Tallinna ringtee ja Saku-Laagri teelõigu ristmikul ) tööpäevade hommikustel ja õhtustel tipptundidel liiklust reguleerija.

Teepiirdeid paigaldatakse  Pärnu-Paide-Rakvere maantee 95. kilomeetril Mäos ja Risti-Virtsu maantee 21. kilomeetril Üdrumal.  Kiiruspiirang on tööde piirkonnas 50 km/h.

Teepiirdeid korrastatakse Tallinn-Narva maantee Kukruse-Jõhvi lõigul. Töö on liikuva iseloomuga ja vajadusel võib olla kehtestatud kiiruspiirang 70 km/h.

Tallinna ringtee Väo-Jüri lõigul tehakse geoloogilisi uurimistöid. Tööpiirkonnas on läbisõit kitsendatud ja kiiruspiirang 30 km/h.

Järva maakonnas Tarbja-Eivere maantee 3. kilomeetril tehakse teeäärseid raietöid. Kiiruspiirang on 50 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles