Rakvere segakoori ette astus eesti keelt kõnelev hiinlane

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Bo Chan (vasakul) on võtnud missiooniks segakoor laulupeole viia. Neljapäeval oli kooril koos Chaniga juba kolmas proov.
Ka Bo Chan (vasakul) on võtnud missiooniks segakoor laulupeole viia. Neljapäeval oli kooril koos Chaniga juba kolmas proov. Foto: Meelis Meilbaum

“Oleme väga õnnelikud, ise ka veel ei usu seda õnne,” rõõmustas Rakvere segakoori looja Rannu Eimla neljapäeval enne kooriproovi, mida kolmandat korda juhtis hiinlane Ka Bo Chan – mees, kellest on saanud segakoori uus dirigent.

“Rääkisin paar kuud tagasi oma juhendaja Hirvo Survaga, et tahaksin mõnda koori dirigeerida. Ja tuli välja, et Rakvere segakoor just otsis dirigenti. No siin ma nüüd siis olen,” rääkis Ka Bo Chan rõõmsalt ja sulaselges eesti keeles.

Kuigi mehe eriala on laulmine ja igapäevaleiba teenib ta kontratenorina Eesti rahvusmeeskooris, tuli ta Eestisse tegelikult dirigeerimist õppima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles