Mina niidan muru

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Virumaa Teataja korraldatud joonistusvõistlusele „Mina märkan!” saabus 288 tööd. Võistlusel oli 13 teemat ja joonistusi jätkus neist igaühesse.

Juuresolevas galeriis on joonistused teemal „Mina niidan muru”.

Virumaa Teataja tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Igal teemal valitakse välja võidutöö, mis jõuab Virumaa Teataja 2016. aasta kalendrisse.

Võitnud töid saab vaadata 15. detsembrist kuu lõpuni avatud näitusel Swedbanki Rakvere kontoris aadressil Laada 27.

Laste joonistustega kalendri saavad kõik Virumaa Teataja tellijad, kellel on kehtiv tellimus 20. detsembri seisuga. Mujalt seda kalendrit osta ei saa. Seega on veel võimalus tellimus vormistada ja enne jõule kena kingitus saada.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada Ersikada Invest OÜ, Linnuse Autokeskus OÜ, MHV Elektrikontroll OÜ, Estonian Cell AS, Baseilo OÜ, ETK Järva Tarbijate Ühistu, Uhtna Puit OÜ, M.K. Reis-X OÜ, Balti Teenused OÜ, Lepna Elekter OÜ, Pomemet OÜ, Stora Enso Eesti AS ja Swedbank AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles