Aivar Pohlak: “On aja küsimus, millal jalgpall korvpalli varjust välja astub”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak: “On aja küsimus, millal jalgpall korvpalli varjust välja astub”
Aivar Pohlak: “On aja küsimus, millal jalgpall korvpalli varjust välja astub” Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak soovitab järgmiseks hooajaks meistriliigasse tõusnud Rakvere Tarval soodsat olukorda ära kasutada ning panustada senisest jõulisemalt klubi ja esindusmeeskonna sisemisse arengusse. Jalgpall peab tema sõnul olema tugevasti seotud kohaliku kogukonnaga. Karismaatiline Pohlak möönab, et praegu jäävad jalgpallurid Lääne-Virumaal Andres Sõbra juhendatava korvpallimeeskonna varju, kuid järjepidev klubipüramiidi areng ja teistsugune filosoofia peaks juba õige varsti jõudude vahekorda muutma. Tarvas peab oma esimese kohtumise meistriliigas 5. märtsil, kui võõrsil minnakse vastamisi Pärnu Linnameeskonnaga. Järgnevast usutlusest saab teada, miks mängitakse viis esimest vooru võõral väljakul ja kodupubliku ette – vastaseks on siis Tallinna Levadia – astutakse alles 5. aprillil.

Milline tähendus on kohalikus jalgpallielus Rakvere Tarva tõusul Eesti meistriliigasse?

Rakvere Tarva tõus tähendab eelkõige spordiala geograafia laienemist piirkonda, mis jalgpallikaardile tulnud taasiseseisvumise järel ja kus enne seda süsteemne jalgpalliline tegevus puudus. Tarvas on klubi ülesehitamisega tegelenud pühendunult ja tõus meistriliigasse on õiglane tasu tehtud töö eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles