Legendaarne Rakvere Teatri näitleja Volli Käro tähistab täna juubelit

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volli Käro tähistab 75. juubelit.
Volli Käro tähistab 75. juubelit. Foto: Rakvere Teater

Täna tähistab oma 75. juubelit teenekas Rakvere Teatri näitleja, Eesti Näitlejate Liidu auliige ja Rakvere linna teenetemärgi kavaler Volli Käro.

Vitaalne näitleja teeb jätkuvalt kaasa koduteatri premeeritud lavastuses „3 õde“ ja ootel on roll 2016. aasta suvelavastuses Andrus Kiviräha romaani „Maailma otsas“ põhjal.

Rakvere Teatris on Volli Käro töötanud alates 1964. aastast ning tema loomingulises biograafias on 146 osatäitmist. Juubilarile endale on südamelähedaseimad rollid lavastustes „Meelelahutaja“ (1974), „Ciao“ (1977) ja „Hind“ (1998). 2009. aastal oli näitleja nomineeritud Eesti Teatriliidu aastaauhinnale Lese rolli eest samanimelises lavastuses.

Tähtpäev sai märgitud 10. detsembril Sławomir Mrožeki lavastusega “Leping”, millele järgnes soe ja südamlik vastuvõtt sugulastele, kolleegidele ja sõpradele.

Sünnipäevalaps tänas publikut ja kõiki inimesi, kellega koos on aastakümneid teatrit tehtud: „ Teater on andnud mulle võimaluse kohtuda paljude andekate, tarkade ja huvitavate inimestega. Olen kõigile tänulik, ka neile, kellele ma pole meeldinud. See ongi olnud minu kool“, märkis ta. Pensionipõlve pidav näitleja avaldas lootust, et tööd teatris jaguks veel kauaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles