Edda Pauksoni horoskoop 2016

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Pauksoni horoskoop 2016
Edda Pauksoni horoskoop 2016 Foto: Internet

Ongi jälle aeg heita pilk koos teiega 2016. aastasse. Aasta tuleb seekord huvitavam ja rahulikum, kuid seda juhul, kui te liigselt kõigele ümbritsevale tähelepanu ei pööra. Eelkõige peaks tähelepanu pöörama enda elule ja püüdma teha see nii lihtsaks kui võimalik. Kui tunnete, et vajaksite rohkem informatsiooni, kui järgnev üldprognoos annab, siis leiate põhjalikuma prognoosi “Astroloogilise abimehe” leheküljelt 158, kus analüüsisin Merkuuri, Veenuse ja Marsi mõju perioodide kaupa igale tähemärgile.

Kui aga soovite näiteks ette võtta mis tahes töid ja tegemisi, külastada arsti, sõlmida lepinguid, siis ajastage oma ettevõtmine, jälgides “Astroloogilise abimehe” kalendaarset osa, kus on antud soodsad ja ebasoodsad päevad paljudeks tegemisteks kõigiks 366 päevaks. Sealt leiate ka rahvatarkuste järgi paika pandud sobivad päevad aiatöödeks aasta läbi. Lisaks võite lugeda 8. veebruaril kell 16.40 algava ahviaasta iseloomustust.

Jäär
21. märts – 20. aprill

Kuna Saturn liigub sel aastal Amburi märgis, tasakaalustab ta Jäära impulsiivsust ja tormakust. Võimalik, et mõni ei tunne muutunud Jäära äragi, sest tema tõsidus on üsna võõras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles