Kroonuhuumor ei vaja julgust

Anti Poolamets
, EKRE aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Poolamets.
Anti Poolamets. Foto: Internet

Anton Hansen Tammsaare lause “Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja” annab võtme aruteluks “Tujurikkuja” huumorikatsetuste üle. “Tujurikkuja” tõttu saime perega üledoosi Kesknädala tasemel poliitilist turmtuld, mille kogupauguks ei häbenetud kroonuhuumori teenistusse panna ka ärkamisaja parimat laulu.  Käitumisõpikud ütlevad nagu ühest suust – vältige tülide ärahoidmiseks seltskondlikel koosviibimistel jutte religiooni ja poliitika teemal. Sama võiks käia ka erinevate pühade kohta, mil vaatajad eelistaksid pehmeid teemasid.

Kas säravad artistid ikka said aru, kuidas nad kroonu asja ajamiseks tanki pandi ning omarahvaviha õhutajate ridasid täiendasid? Kui Rõivas hüüab: “Braavo!”, siis peaksid stsenaristid, näitlejad ja end multi-kulti-maskotiks värvata lasknud lauljad peeglisse vaatama ja küsima: “Kas ma ikka olen julge ja naljakas?”

Õhkkond oli nagu Titanicu pardal, kus multi-kulti-propagandakatla kütjad hõiskasid peaministri kiidulaulu saatel luksuskajutites ning samal ajal pidas lihtrahvas alumistes kajutites juba võitlust multi-kulti imporditud uputusega, milleks on seninägematu naistevastane vägivald nii Kölnis, Stuttgardis kui Rootsi linnades. Helsingi vägivallaplahvatusest jäi puudu vaid pisut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles