Kohtumine Paristega sütitas kuulajais kirgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krister ja Manona Parise muljeid elust Moskvas tuli raamatukokku kuulama hulganisti inimesi, kellest mõnigi nendega vaidlema kippus.
Krister ja Manona Parise muljeid elust Moskvas tuli raamatukokku kuulama hulganisti inimesi, kellest mõnigi nendega vaidlema kippus. Foto: Meelis Meilbaum

Raamatukogu saal oli täis ootavaid inimesi, kes soovisid kuulata ERRi Moskva korrespondendina töötanud Krister Parise ja tema abikaasa ajakirjanik Manona Parise Moskva-muljeid.

Parised poleks vist iial uskunud, et meenutused elust Venemaa pealinnas võivad väikeses Rakveres kirgi kütta.

Kohtumisõhtu algas pooletunnise hilinemisega ja põlvkond, kes peab Moskvat (mälestusi) siiani oluliseks, hakkas muutuma kärsituks. Parised tulid ja kiitsid takka, et tegemist oli moskvaliku hilinemisega. Eesti inimene aga Moskva pisaraid ei usu ja halb õhkkond hõljus meenutuste kohal tundi kaks. “Räägime abstraktsest teemast – Moskvast,” avas Krister Paris kohtumise. Ja nii see jutt jooksis. Naispool tahtis rohkem soovitada, muljetada. Mees võttis arutada tõsisema teema – meedia ja poliitika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles