Linnaliinibussis läheb vaja bussikaarti

Andres Pulver
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus hakkasid tuvastid tööle mullu septembris, Rakvere bussid saavad need täna.
Tartus hakkasid tuvastid tööle mullu septembris, Rakvere bussid saavad need täna. Foto: Margus Ansu / Postimees

Järgmisest nädalast hakkab Rakvere linnaliinibussides toimima tänapäevane piletisüsteem, selleks paigaldatakse täna bussidesse validaatorid ehk maakeeli tuvastid.

Rakvere abilinnapea Rainer Miltop rääkis, et seoses uue süsteemi käivitamisega tuleb kõigil sõita soovijatel soetada kaks eurot maksev bussisõidukaart või siis osta üksikpilet bussijuhilt.

Kaardi eest tuleb maksta vaid korra ning sinna saab vastavalt vajadusele raha laadida. “Kaardi peavad hankima ka need, kes kasutavad sõidusoodustusi või kel on õigus tasuta sõita,” rõhutas Miltop.

Samas tasub tähele panna, et uut kaarti pole vaja soetada neil, kel juba on mõni AS Ridango välja antud bussikaart ehk näiteks Tallinna roheline ühiskaart, Tartu bussikaart või Lääne-Virumaa maakonnaliinide bussikaart. Kõik need hakkavad võimaldama pileti ostmist ka Rakvere linnaliinibussides.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles