Sõber lööb homme Howard Frieriga käed

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Frier.
Howard Frier. Foto: Peeter Langovits.

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber kavatseb homme jõuda lepinguni ameeriklasest tagamehe Howard Frieriga.

Täna meeskonna treeningul osalenud 34-aastane vanameister jättis Sõbrale positiivse mulje. «Nägin, et mees on tahtmist täis, möllas siin nii nagu tiivad oleks seljas,» kirjeldas ta. «Homme hommikul räägin temaga jutud ära ja usun, et lööme käed. Reedel peaks ta juba TTÜ vastu mängima.»

Sõbra sõnul küpses mõte lisajõudu hankida, pärast seda, kui Tarvas kaotas möödunud nädalal koduliigas Raplale ja Balti liiga teises divisjonis Panevezysele.

«Martin Dorbek ei vea üksinda mängujuhi kohal välja, teised aga ei suuda sellel positsioonil piisavalt hästi tegutseda,» selgitas Sõber varem Ehitustööriistas ja Kalev/Cramos pallinud ja eestlannaga abiellunud mehe palkamise tagamaid.

Tänavuse hooaja alguses mängis Frier Rootsis Uppsalas, kus tema keskmised näitajad olid 27 minutit, 7,6 punkti ja 4,5 söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles