Koolitus hoiatab netiohtude eest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutiasjatundja Kalev Pihl
Arvutiasjatundja Kalev Pihl Foto: Kalev Lilleorg («Arvutimaailm»)

Neljapäeval, 2. detsembril algusega kell 17.30 toimub Rakvere eragümnaasiumi saalis (Tööstuse 12, Rakvere) tasuta loeng teemal “Laste turvalisus Internetis”. Lektoriks on Kalev Pihl, kes pälvis möödunud aastal internetiturvalisuse teadlikkuse tõstmise eest aasta tegija 2009 tiitli.


Koolitusele on oodatud nii koolijuhid, õpetajad kui ka lapsevanemad.

Infoühiskonna arenedes on hakanud levima lastevanemate seas arvamus, et lapsed ongi neist internetis toimetamisel targemad. Lastevanematel on tihti tunne, et see, mida laps internetis teeb, on midagi nii erilist, et tema sellest niikuinii aru ei saa.

Paljuski aga jäävad lapsed ka internetis lasteks ning nad vajavad lapsevanema tarkust ning elukogemust sama palju kui teistes tegemistes.

Koolitus püüab taasäratada lapsevanema kõige ürgsema instinkti - kaitsta oma last!

Sellest, kuidas meile kõigile tuttavad ohud lapsele on kolinud internetti, mis seal tegelikult juhtuda võib ja kuidas olla oma lapsele siiski toeks, koolitusel räägimegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles