IRLi nänn jõuab ootajateni uuel aastal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment IRLi küsitluse internetilehest.
Fragment IRLi küsitluse internetilehest. Foto: baas.irl.ee/survey

Isamaa ja Res Publica Liidu küsimustikule vastanud, kes soovisid vastamise eest meenet, peavad tellitut ootama tõenäoliselt veel vähemalt kuu.

Postimehega võtsid ühendust kaks lugejat, kes vastasid IRLi küsimustele Eesti elu ja valimisteemade kohta, kuid pole senini saanud lubatud meeneid.

«Talve jooksul lubasid, aga talv juba ju käes, ega ometi suvel ei saada nad,» kirjutas lugeja.

«Külm talv on kätte jõudnud, aga lubatud mütse, salle pole kuskil. Kas IRL tegi oma vastajatele tõesti tünga?» küsis teine.

Erakonna pressiesindaja Rauno Veri sõnul on põhjus, miks meened pole veel inimesteni jõudnud lihtne: kaup küll tellitud, kuid pole veel valmis saanud ja seega erakonnani jõudnud.

«Kui valmis saab, siis viime kohale,» lubas ta. «Ilmselt jääb see uude aastasse.»

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Ken-Marti Vaher teatas oktoobri alguses erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et IRLi küsitlusele vastas kokku 58 438 inimest. Kui paljud neist meeneid saada soovisid, ei ole teada. Meenete hulgas olid keskkonnasõbralik kott, muhe müts, soojad sõrmikud, moodne sall, Skype-headset ja vahva käepael.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles