Rakveres tehti nädalavahetusel 1200 toiduannetust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel nädalavahetusel toimunud Toidupanga toiduannetusaktsioon läks väga edukalt – kokku tegid head inimesed neljas linnas ligi 7800 erinevat toiduannetust koguväärtusega 120 000 eesti krooni.


Tartu ja Tallinna Rimides kutsuti inimesi üles annetama toiduaineid laupäeval, Rakveres ja Pärnus nii laupäeval kui ka pühapäeval.

Kaasa lõi kampaanias ligi 160 vabatahtlikku üle Eesti.

Eriti helded olid inimesed Pärnus, annetades kahel päeval kokku 2450 erinevat konservi, kuivainepakki jm toiduartiklit. Vaid napilt rohkem koguti toiduannetusi laupäeval Tallinnas – 2600.

Väga rõõmsad olid Toidupankade loojad ka Tartus ja Rakveres, kus annetusaktsiooni tulemused ületasid eelnevalt püstitatud ootusi – Tartus koguti laupäeval 1500 ning Rakveres kahe päevaga 1200 toiduannetust.

Nädalavahetusel annetatud toidust saavad lähinädalatel toetust 50 leibkonda Rakveres. Abisaajate leidmiseks tehakse kõikides linnades koostööd kohalike sotsiaalosakondadega, heategevuslike MTÜ-de ja töötukassaga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles