Homme allkirjastatakse Rakvere toidupanga asutamislepe

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Toidupanga laienemine Eestis on jõudnud esimese olulise verstapostini - homme algusega kell 12.30 toimub Tallinnas Viru Konverentsikeskuses Grande 2 saalis viie uue kohaliku Toidupanga asutamisleppe allkirjastamine.


Kohal on kõikide Eestis toimivate ja tegevust alustavate toidupankade esindajad, kes räägivad täpsemalt kohapealsetest arengutest ning kirjutavad seejärel ühiselt alla toidupankade asutamisleppele.

Kell 13 liigutakse Viru kaubanduskeskuse aatriumisse, kus avatakse värskelt Shangaist Expolt saabunud Eesti põrsas, kuhu saab Toidupanga laienemise toetuseks mündi- ja sendiannetusi teha.

Toidupanga mündikampaania on ellu kutsutud Toidupanga laienemise toetuseks ning kutsub üles eraisikuid ja ettevõtteid annetama sente-münte Toidupanga kogumiskastidesse oktoobrist kuni järgmise aasta jaanuari lõpuni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles