Toidupank laiendab tegevust Viljandisse

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga laienemise leping signeeriti eile. Vasakult teine on Viljandimaa lasterikaste perede ühingu esinaine Aage Õunap.
Toidupanga laienemise leping signeeriti eile. Vasakult teine on Viljandimaa lasterikaste perede ühingu esinaine Aage Õunap. Foto: Anneli Ohvril

Neljapäeval sõlmiti pealinnas leping, mille järgi seni vaid Tallinnas ja Tartus töötanud toidupank laiendab oma tegevust peale teiste piirkondade ka Viljandisse.

Viljandi linnas ja maakonnas asub toidupanga tööd juhtima mittetulundusühing Viljandimaa Lasterikaste Perede Ühing, kelle partnerid on mittetulundusühing Teeme ja Viljandi linnavalitsus.

Lasterikaste perede ühingu esinaine Aage Õunap ütles, et toidupank alustab siin tegevust uue aasta algul. «Loodame, et ajapikku tuleb meile koostööpartnereid juurde,» lausus ta.

Lisaks Viljandimaale hakkab toidupank äsjase lepingu järgi tööle Narvas, Jõhvis, Rakveres ja Pärnus.

Toidupanga toetuskampaania meediajuht Tiina Urm ütles, et tegevust on plaanis veelgi laiendada, näiteks on selles suhtes väga edukalt eeltööd tehtud Kuressaares.

Toidupanga asutasid tänavu märtsis Eesti-Hollandi heategevusfond Päikeselill ja Swedbank, toidupanga tegevust toetab sel ja järgmisel aastal Avatud Eesti Fond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles