Tapa maletaja tuli Lääne-Virumaa meistriks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Lištšuk
Vladimir Lištšuk Foto: Erakogu

Pühapäeval peetud viimaste voorudega jõudsid lõpule Lääne-Virumaa malemeistrivõistlused, meistriks krooniti Tapa vagunidepoo meister Vladimir Lištšuk.


Dramaatilised sündmused toimusid eelviimases voorus. Kõigepealt sai selgeks, et senine liider Jevgeni Kuzmin ei saa tööülesannete tõttu kahest viimasest voorust osa võtta. Võimalus avanes Üllar Hermlinile ja Eino Vaherile, paraku oskasid nad mõlemad selle maha mängida: Hermlin kaotas Aarne Liukkenenile ja Vaher Lištšukile.

Esikoha otsustas niisiis viimase vooru partii Lištšuk - Liukkenen, kus Tapa valla malemeistrile Lištšukile piisas viigist. Ja viigiga, mis sisuliselt oli Lištšuki võit, partii lõppeski.

Tabloo

Lääne-Virumaa meistrivõistlused males, Rakvere spordikeskuses 12. detsembril. Paremusjärjestus: 1. Vladimir Lištšuk 6 punkti (8-st); 2. Aarne Liukkenen 5,5; 3. Kalev Pagar 5,5; 4. Jevgeni Kuzmin 5,5; 5. Üllar Hermlin 5,5; 6. Eino Vaher 5; 7. Raul Pakler 4,5; 8.-9. Tõnu Eevere ja Edik Videvik 4; 10.-13. Aavo Murutalu, Aado Taremaa, Janek Parviste ja Raivo Kaasik 3,5; 14. Aimar Uukivi 3; 15.-16. Enn Koppel ja Tanel Kadai 2,5; 17. Boris Nossov 2; 18.-19. Aleksander Aid ja Raido Sune 1; 20. Mati Nirgi 0 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles