Rakvere ilutulestik ootab toetajaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik.
Ilutulestik. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Nagu eelmistelgi aastavahetustel, on Rakvere linnal seegi kord soov tervitada uut aastat särava ilutulestikuga. Kõigil, kes on valmis toetama Rakvere ilutulestikku, palub ilutulestikufirma Firestudio OÜ kanda kuni 28. detsembrini raha nende Swedbanki arveldusarvele nr 1120049034.



Ilutulestiku korraldab ja paneb tuleetenduseks kokku sama meeskond, kes Steven Vaarmanni juhtimisel eelmistelgi aastatel.

Firestudio esindaja Rakveres Märt Ilves ütles, et tema üleskutsele oli eilseks reageerinud juba kolm firmat. Ilutulestikku on lubanud toetada Agroparts OÜ, Linnuse Autokeskus OÜ ja Würth ASi Rakvere esindus. Rakvere linn annab omalt poolt 10 000 krooni.

“Rakveres on viimastel aastatel olnud kõige suurem ilutulestik, loodame, et aktiivseid toetajaid leidub nüüdki,” lausus Ilves.

Traditsiooniliselt lastakse ilutulestik õhku iidselt vallimäelt, kus paljud linnale olulised sündmused on saanud alguse ja lõpu.

2010. aastat tervitati 62 500kroonise saluudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles