Aastaid tuulde lennanud teaduslik potentsiaal püütakse pudelisse

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengeid näeb linnapildis tavaliselt volbripäeval, kui nad traditsiooniliselt lauluisa Kreutzwaldi pead pesemas käivad.
Tudengeid näeb linnapildis tavaliselt volbripäeval, kui nad traditsiooniliselt lauluisa Kreutzwaldi pead pesemas käivad. Foto: Marianne Loorents

Tallinna ülikooli Rakvere kolledži direktor Silver Pramann on korduvalt rõhutanud, et kolledž peaks piirkondlikku arengusse panustama tunduvalt rohkem, kui on seda seni teinud. Esimene samm selles suunas on astutud.

“Oleme ette võtnud üsna aatelise projekti,” ütles Silver Pramann muigamisi, kui tutvustas Rakvere kolledži ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu

(VIROL) uut konkurssi, mille eesmärgiks on leida üles kõik need teadustööd, mis on kaitstud 2015. või 2016. aastal ning seostuvad Lääne-Viru maakonnaga. “See on uudne kogemus nii meie kui Eesti jaoks,” märkis kolledži direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles