Postkontoris saab päevas vahetada kuni 1000 eurot

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

2011. aasta jaanuari kahel esimesel nädalal saab kroone eurodeks vahetada 179 postkontoris, ühe kliendi kohta vahetatakse päevas kuni 1000 eurot.


«Kunagi ei tea kust kohast mõnest metsanurgast tuleb inimene välja ja on esimesel päeval oma suure sularahakogusega ukse taga. Selleks on see kehtestatud,» ütles Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder 1000-eurose päevapiirangu kohta ning lisas, et nad ei taha inimestes ootusi tekitada.

Samas möönis Suder, et postkontorid on paindlikud ning suurema koguse raha vahetamist hinnatakse olukorra järgi – kui raha on olemas, siis vahetatakse.

Rahavahetuse ajal viibib postkontoris ka turvamees. 1.–15. jaanuarini on postkontorid avatud iga päev, rahavahetusteenuse osutamise kellaajad võivad erineda postkontori tavapärastest lahtiolekuaegadest.

Täpsemat infot leiab Eesti Posti kodulehelt ning postkontorite infostendidelt. 1. ja 2. jaanuaril töötab Eesti Posti klienditeeninduskeskus telefonil 1661 kell 11.00–15.00.

Eurovahetamise teenus on tasuta, kurss on fikseeritud. Postkontoritesse tuuakse eurod rahavahetuseks hommikuti, õhtul toimetab raha postkontorist ära G4S.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles