Kundas ja Veneveres saabub uus aasta ilutulestikuga

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulesik. Foto on illustreerviv.
Ilutulesik. Foto on illustreerviv. Foto: Andreas Kajastu

Kundas lendab täna keskööl õhku 20 000 krooni maksev ilutulestik, mida on kõige parem jälgida keskväljakul, kus ka üksteisele “Head uut aastat!” soovitakse.

Kunda linnapea Allar Aron ütles, et inimesi on ilutulestikuga rõõmustatud igal aastal ning keskmiselt on see kestnud 5-6 minutit.

Seekord katab kõik ilutulestiku kulud Kunda linn, aga näiteks eelmisel aastal aitasid tulevärki rahastada ka mõned ettevõtted.

Venevere rahvas tähistab uue aasta saabumist samuti uhke tu­levärgiga.

Venevere Haridus- ja Kultuuriseltsi juht Eerik Lumiste ütles, et aastavahetuse eel saanud kõik soovijad vastavalt oma võimalustele ühisesse ettevõtmisse panustada.

Juba viis aastat tagasi otsustasid külaelanikud, et ei ole mõtet igaühel eraldi rakette lasta, vaid tegutseda võiks koos.

Tavaliselt on kokku saanud 7000-8000 kroo­ni, mille eest saab korraldada kuskil viis minutit kestva, maakoha kohta korraliku tulevärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles