Ceremonial Perfection esitleb Rakveres esikplaati

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ceremonial Perfection
Ceremonial Perfection Foto: Internet

Reedel, 21. jaanuaril esitleb noor Eesti melodeath'i bänd Ceremonial Perfection rokipubis Kära Kants oma vast ilmunud esikplaati “Alone in the End”.

Ceremonial Perfectioni muusika on üles ehitatud meloodiate, raskete riffide ning atmosfäärsete klahvpillihelide kaasakiskuvale sümbioosile, mis tõmbab kaasa ka neid, kes muidu ehk metal'it ei kuulagi. Võrdlused Rootsi meloodilise death metal'i suurnimede Dark Tranquillity ja In Flamesi uuema loominguga on igati asjakohased, kuid Ceremonial Perfectionit innustab kihk kulgeda täiesti omal rajal.

Peale Ceremonial Perfectioni astuvad õhtu jooksul üles Arcane Grail ja Trelleborg Venemaalt. Arcane Grail tegutseb Moskvas alates 2001. aastast ja viljeleb Rootsi meloodilise death metal'i ja doom metal'i elementidega sümfoonilist black metal'it. Bändil on nii mees kui ka naisvokalist. Trelleborg on Peterburist ja nad mängivad eepilist viking-metal'it, millele on lisatud humppa elemente.

Eelmisel kevadel mängis Ceremonial Perfection stuudios Sinusoid sisse oma esikalbumi “Alone in the End”, mille helimeheks ja kaasprodutsendiks on Kristo Kotkas (No-Big-Silence). Klahvpillide eest hoolitses Dmitry I bändidest Freakangel ja Suicidal Romance, kitarrisoololoos “Autumn Of Memories” mängis Tarvo Valm The Sunist ja Human Groundist. Kujunduse eest hoolitses aga stuudiost Killustrations Bjõrn Gosses, mees, kes varem on töötanud näiteks koos selliste nimedega nagu Amon Amarth, Kataklysm ja Six Feet Under.

Album ilmus 11. jaanuaril 2011 Eestis Nailboard Recordsi väljaandena ja idanaabrite juures on väljaandjaks Fono Ltd. Nailboard Records annab plaadi välja kahes versioonis: digipak-CD ning luksuslik box, mis sisaldab lisaks plaadile ka T-särki, käiseembleemi ja postrit.

Ceremonial Perfection tuuritab koos Arcane Graili ja Trelleborgiga mööda Eestit, esinedes lisaks Rakverele ka Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Pärnus, Viljandis ja Valgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles