Komisjonid andsid kirikuostule rohelise tule

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline peaks rahvusvahelise arhitektuurikonkursi võidutöö kohaselt hakkama välja nägema Pauluse kirik koos kavandatud juurdeehitusega. Kui linnavõim otsustab kirikusse kultuurikeskuse rajada, võetakse see projekt ilmselt ka aluseks.
Selline peaks rahvusvahelise arhitektuurikonkursi võidutöö kohaselt hakkama välja nägema Pauluse kirik koos kavandatud juurdeehitusega. Kui linnavõim otsustab kirikusse kultuurikeskuse rajada, võetakse see projekt ilmselt ka aluseks. Foto: eskiis

Kuraditosinast madalama tasandi otsustajast oli vaid üks seda meelt, et Pauluse kiriku hoone võiks rahule jätta. Ülejäänute arvamuse kohaselt peaks sinna rajama kultuurikeskuse.

Vaid linnavolikogu kultuurikomisjoni kuuluv Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik otsustas massist eristuda ning teatas, et eelistab kultuurikeskuse rajamist Keskväljaku äärde mullavalli kohale.

Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak rääkis volikogu kultuuri- ja majanduskomisjoni ühisel kokkusaamisel, et mullu märtsis kultuurikeskuse temaatikaga tegelemiseks kokku tulnud töörühm leidis, et kultuurikeskuse rajamiseks on kolm paika: Keskväljak, Pauluse kirik või mingi muu asukoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles