Avame ukse teadmiste tulevikku

Sven Hõbemägi
, Lääne-Viru­ Omavalitsuste ­Liidu tegevdirektor, ainetundjate aupäeva korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Hõbemägi
Sven Hõbemägi Foto: Erakogu

Pikk suvine puhkus seljataga, asutakse ootusärevalt valmistuma uueks teadmisterohkeks tarkuseaastaks. Kes astub algaval õppeaastal esimese sammu üle tarkusetempli läve, kel jätkub juba tuttav, kuid kindlasti mõnevõrra erinev tarkusetee.

1. septembri lähenedes tajume selle päeva erilisust ikka ja jälle, aastast aastasse. Kas kõik vajalik on olemas? Milliseid uusi teadmisi saan omandada? Kas mul on uusi klassikaaslasi? Need ja paljud teised küsimused on täna eriti päevakorras ja paljude mõtetes.

Samas pole õppeaasta algus eriline mitte ainult neile, kes teadmisi ammutama suunduvad, vaid see on eriline päev ka lastevanematele, õpetajatele ja teistele haridusvaldkonnaga seotud inimestele ehk puudutab meid kõiki üht- või teistmoodi. Küll juba paljudele traditsiooniline sündmus, kuid pakub alati midagi erilist – äratundmisrõõmu ja positiivseid emotsioone, mis jäävad meid saatma paljudeks aastateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles