Otepääl kolm pronksi võitnud Nurmsalu jäi peasponsorist ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Liis Treimann

Ei maksa eesmärkide saavutamine ega medalid – leping on leping! Otepääl peetud juunioride MMil kolm pronksmedalit võitnud Kaarel Nurmsalu jäi vahetult pärast hooaja tähtsaima võistluse lõpetamist siiski peasponsorita.

Lootustandval kahevõistlejal oli peasponsor Texacoga leping sõlmitud kuni juunioride MMini. Vaatamata kolmele medalile ei näinud mootoriõlide ja määrdeainete müüja võimalust noorsportlast edasi toetada.

«Sama firma toetas Karlat viis aastat. Ja hoolimata sellest, et Karla võitis MMil kolm medalit, ei saanud sponsor lähtuda emotsioonidest. Praeguses majanduslikus olukorras on kõikidel ettevõtjatel iga sent loetud.

Teadsime, et leping lõppeb pärast juunioride MMi, ja oskasime sellega arvestada. Üllatusena see meile ei tulnud,» sõnas Kaarel Nurmsalu isa ja tiimi liige Toomas Nurmsalu.

Murelikuks peasponsori loobumine Nurmsalusid aga ei tee. Tänu kolmele MM-medalile on teisedki tema toetamise vastu huvi tundnud. Midagi konkreetset siiski veel pole, peasponsori koht on vaba.

«Telefon meil just punane pole, aga paar huvitavat kõnet oleme saanud. Pikaajalisemaid sponsorlepinguid saab sõlmida vaid suusaliit. Kogu süsteem on nende koordineeritud,» sõnas Toomas Nurmsalu, kelle hinnangul pea­sponsori puudumine Nurmsalu tänavust hooaega ei mõjuta. Midagi tegemata seetõttu ei jää.

Järgmise hooaja suhtes aga valitseb teadmatus. «See, mis hakkab järgmisel aastal toimuma, on kõikidel teadmata. Me ju ei tea veel, kes jätkavad koondises,» arutles Toomas Nurmsalu.

Eelmisel nädalal juunioride MMil kolm pronksmedalit võitnud Kaarel Nurmsalu hakkas eile taas tugevamalt treenima. Tõenäoliselt teeb ta kaasa ka Tamsalu maratonil, kus sõidetakse 43 kilomeetrit vabatehnikas. «80-protsendilise tõenäosusega Kaarel seal võistleb,» kinnitas Toomas Nurmsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles