Arvo Pärdi jälgedes käis tema nooruspõlve radadel 200 inimest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Kolmainu kirikus toimunud Nargenfestivali Pärdi päevade kontserdil oli kohal ka maailmakuulus helilooja Arvo Pärt.
Rakvere Kolmainu kirikus toimunud Nargenfestivali Pärdi päevade kontserdil oli kohal ka maailmakuulus helilooja Arvo Pärt. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere kultuurikeskuse korraldatud retkel, kus Arvo Pärdi nooruspõlve radadel kõndides sai tutvuda heliloojale tähtsate paikadega, osales 200 inimest. Abistava infoga linnakaart juhatas kaheksasse kohta, mis seotud Arvo Pärdi noorusajaga Rakveres.

Igas punktis oli selle paiga lühitutvustus ja teave järgmise punkti leidmiseks, samuti sai QR-koodi või etteantud lingi abil kuulata üht Arvo Pärdi teost. Igas paigas tuli leida vastus ühele küsimusele.

Rakvere kultuurikeskuse direktor Krõõt Nõmmela-Mehide ütles, et tagasiside põhjal otsustades osales kahe septembrinädala jooksul retkel rohkemgi inimesi kui 200, kuid kaardi, kus vastused küsimustele, pistsid kultuurikeskuse postkasti pigem lapsed ja noored kui vanemad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles