Baruto alistas MMA-matšis jaapanlase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laekvere vallast pärit endine sumostaar Kaido Höövelson, sportlasenimega Baruto, pidas pühapäeval karjääri teise MMA-matši, alistades Tokyo Saitama Super Arenal Rizin 2 üritusel 45aastase jaapanlase Kazuyuki Fujita.

Esimeses raundis surus 31aastane ja 165kilone Baruto 114 kilogrammi kaaluva Fujita nurka ja üritas teda jalalöökidega pikali saada, kuid see ei õnnestunud. Raundi keskel pääses Fujita veel kord Baruto haardest ning suutis seejärel ise Barutot vasaksirgega tabada, kuid haaki ei läinud tal korda lisada.

Teise raundi alguses tabas aktiivsemalt alustanud Fujita eestlast parema silma kohale ja lõi vere lahti, raundi keskel suutis Baruto aga jaapanlase köitesse suruda ning teda vasaku käe ja põlvelöökidega väsitada. See pööras teisegi raundi Baruto kasuks ja kohtunikud kuulutasid eestlase ühel häälel võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles