Maakonna Kossuliigas algas põhiturniir

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev meister Päästekool (punases) alistas põhiturniiri avamängus liiga uustulnuka Virumaa Pallimängude Kooli.
Valitsev meister Päästekool (punases) alistas põhiturniiri avamängus liiga uustulnuka Virumaa Pallimängude Kooli. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlused korvpallis on väldanud juba mõnda aega, siis äsja tehti algust ka meistrivõistluste mängudega. Kahes liigas alustas mänge meistri- ja esiliiga põhiturniiril kokku 17 tiimi.

Seitsme võistkonnaga meistriliigas tegid otsa lahti valitsev meister Väike-Maarja Päästekool ja liiga uustulnuk Virumaa Pallimängude Kool. Päästekool haaras kohe kohtumise alguses ohjad ning kindla mänguga võideti esimene poolaeg 48:32. Avapoolajal korraks juba paari­kümnepunktilises kaotusseisus olnud Virumaa PK pääses enne kohtumise lõppu korraks juhtimagi, kuid mängu lõpuhetkeil oli Päästekool kindlam.

Võitjate resultatiivseim oli kuus kaugviset tabanud Markus Laanemets 29 punktiga, VPK ridades vastas Sten Kuber 19 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles