Lembi-Liis Ebre ja Allan Jaakus: Noored jõuavad rohkem!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Jaakus
Allan Jaakus Foto: Erakogu

• Virumaa Teataja on andnud võimaluse igal erakonnal korra end arvamusküljel tutvustada. Loosi tahtel saab viiendana võimaluse Erakond Eestimaa Rohelised. Riigikogu valimised on 6. märtsil.

Erakond Eestimaa Rohelised kandidaadid Lääne-Virumaal on:
Allan Jaakus, Lembi-Liis Ebre, Riho Kokk, Riho Rannikmaa, Andres Suvi, Ahto Neidek, Jevgeni Tširkin

 

Lembi-Liis Ebre

Olen kutsehariduse edendamise ja populariseerimise poolt.
Samuti olen ma huvitatud just Lääne-Virumaal tegutsemisest, sest tegu on minu kodukohaga ning soovin seda arendada veel paremaks elukeskkonnaks, kui see nüüd juba praegu on.
Kindlasti pooldan ka laste ja noorte tegevust huviringides ning sooviksin kooliväliseid tegevusi muuta mitmekesisemaks, kättesaadavamaks ning populaarsemaks.


Pooldan tugevalt keskkonnasäästlikku arengut ning minu jaoks on Rakvere linn selle moodsaks eeskujuks.
Samuti pean vajalikuks suuremat rahalist toetust kohalikele omavalitsustele, sest kvaliteetne elukeskkond algab tugevast ja toimivast süsteemist inimese enda lähedal.

Allan Jaakus: On aeg

Pooldame kohustuslikku keskharidust ja kultuuri rahastamist sarnaselt riigikaitse rahastamisega ehk et kogu kultuuriraha üle otsustaks kultuurirahvas ise.
Spordimaailmas võrdsustame treeneri õpetajaga. Õppeprotsess peab muutuma täielikult õpetaja-õpilasepoolsest kõigi rühmaliikmete poolseks ja seda soovituslikult esimesest klassist alates.
Kehtestame kõigile kodanikupalga, millele saame katte põlevkivitööstuse maksustamisest.


Toetame jõuliselt kohalikku ettevõtlust, kasutades toetusi e-maksuameti kaudu.
Tööpuuduse leevendamiseks näeme lisaks aktiivsemate turgude otsimisele ka majanduse struktuuri muutmist nii, et lihtsal tööl põhinenud majandus asenduks uusi teadmisi ja oskusi nõudvatel töödel põhinevaga.
Ehitus peab olema energiasäästlik.


Pooldame ühtse kriisikeskuse loomist, et tagada kriiside ennetamine ja maandamine. Kaitseme inimkaubanduse ohvreid ning perevägivalla osas lubame seadusemuudatust, mille eesmärk on, et kuritegu uuritakse edasi ka juhul, kui ohver on avalduse tagasi võtnud.
Inimväärne keskkond on inimõigus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles