Tamsalu gümnaasiumile otsitakse uut ehitajat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Tamsalu gümnaasiumi hoonekompleksi renoveerimistööde tegija AS YIT Ehitus taganes oma lepinguliste kohustuste täitmisest.

“Volikogu nõustus vallavalitsuse ettepanekuga lõpetada leping aktsiaseltsiga YIT Ehitus seoses ehitaja poolt lepingu oluliste rikkumistega. Volikogu andis vallavalitsusele loa korraldada uus riigihange Tamsalu gümnaasiumi renoveerimistööde jätkamiseks,” teatas volikogu esimees Andrus Freienthal.

Tamsalu vallavanema Toomas Uudebergi ütlusel tegi AS YIT Ehitus hanke võitmiseks alapakkumise ja nõudis nüüd lisaraha.

YIT Ehituse juhatuse esimees Margus Põim põh­jendas lepingu katkestamist sellega, et Tamsalu vallavalitsus teadis ehitushanke väljakuulutamisel, et hanke aluseks olev ventilatsiooniprojekt on täiesti vigane, kuid varjas seda pakkujate eest. Ventilatsioonisüsteemi uue projekti tegemine ja ehitamine olekski nõudnud lisakulutusi.

Andrus Freienthal tõdes, et uue ehitaja leidmine nihutab gümnaasiumi renoveerimistööde lõppemise tähtaja kaugemale esialgu plaanitust, 1. septembrist 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles