David O’Brock – südamega Ida-Virumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Molycorp Silmeti juhatuse esimees David O’Brock on mees, kes juhib ainukest väljaspool Hiinat asuvat tehast, mis toodab haruldasi muldmetalle.
Molycorp Silmeti juhatuse esimees David O’Brock on mees, kes juhib ainukest väljaspool Hiinat asuvat tehast, mis toodab haruldasi muldmetalle. Foto: Rait Tuulas

Molycorp Silmeti juhatuse esimees David O’Brock on mees, kes juhib ainukest väljaspool Hiinat asuvat tehast, mis toodab haruldasi muldmetalle. Tehase juhtimise kõrvalt on mees jõudnud anda koos Kukerpillidega välja kantrimuusikaplaadi ja kasvatada üles kaks noort eestlast. Ta on elav tõestus sellest, et ühiskonda panustamisel ei ole tähtis päritolu, vaid see, mis masti inimesega tegu.

Olete 20 aastat Eestis töötanud ja elanud. Mis teid siia tõi ja miks te ikka veel siin olete?

Tulin esimest korda Eestisse 4H-programmi raames aastal 1994. 4H-programm on suunatud noortele põllumajandusinimestele. Näiteks õpitakse, kuidas viia läbi koosolekut, kuidas kasvatada loomi või kuidas juhtida projekti ja seda esitleda. Põhimõtteliselt õpitakse, kuidas olla inimene, kes panustab ühiskonda, ilma et ootaks midagi vastu. Elasin kuus kuud Eestis ning sain tuttavaks ühe ilusa noore naisega, täna on ta ainult ilus. (Naerab.) Ära seda küll kirjuta, ma saan pärast tappa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles