Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Kodukandi tainast piparkoogid ahju!

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Kaarli talu perenaine Kadri Kopso (paremal) valmistab koos abilise Kersti Hurdaga käsitsi korraga 12 kg oma talu speltajahust piparkoogitainast. Tänavu katsetavad nad esimest korda gluteenivabu piparkooke, mis valmivad tatrajahust ja datlisiirupist. | FOTO: Marianne Loorents

Kes tahab lisaks vürtsikale ampsule koju ka mõnusat hõngu, saab lihtsa vaevaga valmis taina laiali rullida ja piparkoogid ahju küpsema panna – valida on mitme kohaliku pagari valmistatud taina vahel.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Virumaa Teatajaga

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Virumaa Teataja!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS
PÄEVAPILET
1.50 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles