Inseneride kasvulava CADrina tuli võimsamalt kui eales varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingelise võistluspäeva lõpetas marulise aplausiga vastu võetud Karl-Erik Taukar ja tema bänd.
Pingelise võistluspäeva lõpetas marulise aplausiga vastu võetud Karl-Erik Taukar ja tema bänd. Foto: Darja Kamenshchikova

Selleaastasel projekteerimisvõistlusel CADrina toodi välja raskekahurvägi: suurejooneliselt ürituselt ei puudunud närvekõditava võistlusprogrammi kõrvalt kaskadöörid, mereröövlid, laibad, ihukarvu tõstev koorilaul ega Karl-Erik Taukar.

Läinud reedel kogunesid kõrg- ja keskkoolide osavaimad joonestajad Kadrina Eesti kaardile viinud projekteerimisvõistlusele CADrina juba seitsmendat korda. Kadrina keskkooli vapiürituseks kujunenud CADrina keskendus sel aastal mereteemale – niisiis tuli ka finaalvõistlusel joonestada purjekat.

Närvikeeltel mängivale finaalile eelnes aga tegevusi ja toimetusi täis päev: juba hommikust toimusid haaravad mereteemalised töötoad ja meeleolukad spordimängud. Põhiürituse avapauk, ligi 20 minutit kestnud minilavastus pakkus aga võimsat piraadiainelist vaatemängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles